Cavalli Couture

230.000 EUR

Preț de pornire

1, 2 & 3 dormitoare

Unități disponibile

5 ani

Plan simplu de plată

Turnul B

Extindere în curs

Apartamente de lux Cavalli într-o pădure tropicală cu cascade în Dubai la prețuri începând de la 390.000 euro

Situat pe unul dintre ultimele terenuri disponibile de pe malul Dubai Water Canal, Cavalli Couture este un proiect ultra-lux cu 12 etaje realizată de una dintre cele mai importante companii imobiliare - DAMAC Properties, în colaborare cu emblematica casă de modă italiană Cavalli.

Noul proiect pe malul apei va fi conceput pentru a recrea pădurea tropicală amazoniană, cu o cascade uimitoare pe fațada sa. În același timp, deoarece Cavalli este renumit pentru imprimeurile sale vibrante cu animale, vor exista și elemente ale junglei implementate pe tot parcursul proiectului.

Exteriorul impresionant al proiectului Cavalli Couture

Interioare superbe by Cavalli

 • Centru de fitness și sală de sport
 • Piscine infinite
 • Reședințe mobilate
 • CCTV 24/7

Ultramodernul a venit la Dubai Water Canal

Un proiect unic de Cavalli

Fiecare proprietate va include o terasă privată, unde ocupanții se vor putea relaxa în propria lor piscină privată. În plus, terasele vor avea pereți hidroponici, care sunt acum foarte populari în dezvoltările de lux din întreaga lume.
Pentru un aspect elegant, baile si dormitoarele vor fi separate printr-un perete cu oglinda, iar in bai va fi instalat un panou TV.
De îndată ce intri în Cavalli Couture, vei fi uimit de un hol cu înălțime triplă, cu interiorul vibrant proiectat de Cavalli și vederi de neegalat asupra frumosului canal. Ridicând un stil de viață asemănător unei stațiuni la un alt nivel, dezvoltarea super-lux va găzdui propria lagună interioară, care se va întinde pe podium și va fi înconjurată de un râu uimitor. Va exista o rețea de pasarele care leagă un arhipelag de insule, fiecare dintre ele va include diverse zone de agrement, wellness sau de luat masa.
Proprietarii penthouse-urilor extravagante vor avea acces privilegiat la propria piscină privată de pe acoperiș, alături de cei de pe terase. În acest fel, cineva se va putea bucura pe deplin de priveliștea apelor azurii ale Canalului de apă din Dubai pe de o parte și de verdeața delicioasă a Parcului Safa pe de altă parte.

Amplasare

Când locuiți în rafinata dezvoltare Cavalli Couture, vă veți putea bucura de spații verzi delicioase chiar la ușa dumneavoastră în Safa Park.
Acesta este unul dintre cele mai vechi parcuri din Dubai și găzduiește o mulțime de facilități de agrement și recreere, care includ zone de grătar, zone de joacă, 3 lacuri, un teren de baschet, un teren de tenis și un teren de târguri, printre altele. În același timp, iubitorii de natură vor putea vedea peste 300 de specii de păsări și aproximativ 17.000 de tipuri de plante și copaci în Safa Park.
În plus, la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina, proprietarii Cavalli Couture vor putea ajunge în mereu popularul Downtown Dubai, care este renumit pentru că găzduiește hoteluri și stațiuni de 5 stele, restaurante gourmet, mărci de modă haute couture și diverse locuri de divertisment. Există, de asemenea, multe atracții record care pot fi găsite în zonă, inclusiv Dubai Mall, Dubai Fountain și renumitul Burj Khalifa.

Plan de plată

20%

la rezervare

60%

în construcție

20%

la finalizare

Beneficiile proprietății în Cavalli Couture

Combinând moda și senzualitatea, reședințele de lux din Cavalli Couture se vor lăuda cu interioare extravagante de la Cavalli, cu o galaxie de culori vii, texturi prețioase și modele frumoase. Interioarele vor include amestecarea și suprapunerea imprimeurilor animalier îndrăznețe și broderii mai moi, forme sculpturale și linii neregulate.

În calitate de potențial ocupant al Cavalli Couture, vă veți putea nu numai să vă bucurați de stilul Cavalli, ci și să vă bucurați de vibrațiile stațiunii de lux. Acestea fiind spuse, dezvoltarea senzațională va găzdui o piscină infinită magnifică de pe acoperiș, unde mâncăruri somptuoase vor fi servite de un bucătar de semnătură în fiecare seară. Alte facilități la comandă sunt următoarele:

 • Prima cafenea din lume cu marca Cavalli
 • Primul spa Cavalli din lume
 • Grădina tropicală
 • Bar cu sucuri și mâncăruri japoneze în laguna de înot
 • Sală de sport cu marca Cavalli
 • Salonul de trabucuri

Solicitați o ofertă de preț pentru apartamente de lux în Cavalli Couture - Dubai

  Alt proiect care vă poate interesa:

  Damac Bay de Cavalli

  Apartamente de lux la malul mării de la DAMAC și Cavalli în portul Dubai la prețuri începând de la 750.000 euro