Cavalli Tower

494.000 EUR

Preț de pornire

1, 2, 3 & 5 dormitoare

Apartamente de vânzare

83 mp

Suprafața minimă

Q4 2025

Finalizare

Apartamente de lux cu vedere la plajă și palmieri de vânzare în Cavalli Tower Marina Dubai la prețuri începând de la 494.000 EUR

Înălțându-se prin marginea portului, cu vedere la Palm și conceput pentru a vă tăia respirația, Cavalli Tower este o capodopera arhitecturală pe 70 de etaje, exclusiv pentru cei puțini exigenți. Este un proiect unic în lume, cu vedere nonstop la Palm, Burj Al Arab și orizontul Marina și caracteristici acvatice de neegalat.

Simte-te acasă într-un stil impecabil cu interioarele Cavalli, un tribut adus finisajelor rafinate și designurilor îndrăznețe care reflectă un stil de viață înalt. De la hol până la spațiile de locuit, fiecare centimetru de spațiu este o adevărată mărturie de bun gust - cu tavane înalte și detalii bogate.

 • Interioare de Cavalli
 • Piscine private
 • Ascensoare cu jet
 • Plajă privată
 • Skypool și grădină
 • Mese și agrement

Detalii despre apartamentele de lux Cavalli Tower Dubai​

Una dintre cele mai populare zone rezidențiale din Dubai, Dubai Marina creează o comunitate plină de viață pe o porțiune de trei kilometri a țărmului Dubai.
Cadrul plin de farmec de pe malul apei prinde viață vibrantă cu stațiuni de cinci stele, hoteluri tip boutique, restaurante, cafenele, mall-uri și multe altele.

Rezidenții și vizitatorii beneficiază de conectivitate densă de transport public, inclusiv de acces la tramvaiul, metroul și taxiurile pe apă din Dubai.
 • Scutire de 50% la taxa de înregistrare
 • Plan de plată pe 5 ani
 • Interioare de Cavalli
 • Piscine private
 • Ascensoare cu jet
 • Plajă privată
 • Skypool și grădină
 • Mese și agrement

Elegance Tower este un turn rezidențial în afara planului, cu apartamente de designer de Zuhair Murad.

Elegance Tower va oferi o selecție de apartamente cu 1 și 2 dormitoare în mai multe amenajări.

Elegance Tower este situat în centrul orașului Dubai, vizavi de Dubai Mall. La câteva minute distanță se află Burj Khalifa, Fântâna Dubai, Souk Al Bahar, Opera Dubai, Centrul Financiar Internațional Dubai și strada Sheikh Zayed Road.

Cele mai apropiate centre comerciale de Elegance Tower sunt The Dubai Mall (2 minute), Souk Al Bahar (5 minute), City Walk (10 minute), Box Park (15 minute), Oasis Mall (15 minute) și Mall of the Emirates ( 20 de minute).

Cele mai apropiate centre de sănătate de Elegance Tower sunt Mediclinic The Dubai Mall (5 minute), Emirates Hospital (8 minute), Medcare Hospital Al Safa (12 minute), Aster Clinic (20 minute) și Prime Medical Center (25 minute).

Hotelurile și apartamentele hoteliere cele mai apropiate de Elegance Tower sunt DAMAC Maison Mall Street (2 minute), The Address Fountain Views (4 minute), DAMAC Maison Canal Views (5 minute), DAMAC Maison Distinction (4 minute), Paramount Hotel Business Bay ( 5 minute), Manzil Downtown by Vida (6 minute) și Paramount Hotel Midtown (8 minute).

Școlile și creșele cele mai apropiate de Elegance Tower sunt Jumeirah International Nursery (5 minute), Safa British School (6 minute), Clarion School (8 minute), Hartland International School (10 minute) și The English College (15 minute).

Aeroportul Internațional Dubai este la 20 de minute de mers cu mașina de Elegance Tower.
Când va fi pe deplin operațional, Aeroportul Internațional Al Maktoum va fi la 35 de minute de mers cu mașina.

Solicitați o ofertă de preț pentru apartamente de lux în Cavalli Tower - Dubai​

  Alt proiect care vă poate interesa:

  Aykon City - Tower B

  Apartamente de lux în centrul orașului Dubai la prețuri începând de la 170.000 euro