Chic Tower

215.000 EUR

Preț de pornire

1 & 2 dormitoare

Unități disponibile

38 mp

Suprafața minimă

Q2 2026

Finalizare

Apartamente cu design by Grisogono în Chic Tower Business Bay Dubai la prețuri începând de la 215.000 EUR

Pregătit să devină o bijuterie uimitoare a Business Bay, Chic Tower este un turn de lux cu 41 de etaje, creat în colaborare cu renumitul brand de bijuterii de GRISOGONO. Pentru un aspect distinctiv, acest zgârie-nori de ultimă generație va prezenta o cascadă de terase ondulate inspirate de valurile Canalului de apă din Dubai. Terasele vor coborî de pe un acoperiș în trepte, unde apa se va prelinge dintr-un bazin în altul.

Aspectul interior și exterior al Chic Tower preia influențe de la designul de bijuterii De Grisogono, conceptul principal fiind concentrat în jurul turcoazului și amintește de una dintre cele mai iubite pietre prețioase din lume.

 • Primul bar de frumusețe de acest fel din Dubai, cu produse de înfrumusețare personalizate
 • Bar cu sucuri
 • Sală de sport în aer liber cu echipamente axate pe calistenic și facilități de antrenament
 • Zonă de joacă pentru copii
 • Zonă de petrecere în aer liber
 • Fântâna Tinereții
 • 7 băi (inclusiv sare, nămol, băi reci și calde)
 • Râu lent în lungime de 180 metri
 • Piscina infinită de 50 metri
 • Cabanas
 • Arene de fotbal
 • Servicii de concierge 24/7
 • Servicii de parcare cu valet

Detalii despre apartamentele de lux Chic Tower Dubai

Amplasat de-a lungul malului canalului de apă din Dubai, Chic Tower va fi adiacent dezvoltării principale Peninsulă.
În plus, datorită intersecției dintre Dr. Marasi, strada Al Khaleej Al Tejari 1 și strada Al A’mal, naveta în jurul orașului va fi complet fără probleme. Acestea fiind spuse, locații căutate, cum ar fi Aeroportul Internațional Dubai și Dubai Marina, printre altele, sunt ușor accesibile în 20 de minute de la dezvoltare.
Locuind în Chic Tower vă veți putea bucura pe deplin de un concept unic de wellness și de interioare sofisticate inspirate de pietrele prețioase de GRISOGONO. Datorită locației sale convenabile în centrul financiar din Dubai, viitorul zgârie-nori va fi atrăgător atât pentru profesioniștii în afaceri, cât și pentru antreprenori. În același timp, turnul va fi situat la maximum o jumătate de oră de mers pe jos de unele dintre cele mai vizitate repere din Dubai, precum Opera Dubai, Burj Park by Emaar, Fântâna Dubai și The Dubai Mall.

Elegance Tower este un turn rezidențial în afara planului, cu apartamente de designer de Zuhair Murad.

Elegance Tower va oferi o selecție de apartamente cu 1 și 2 dormitoare în mai multe amenajări.

Elegance Tower este situat în centrul orașului Dubai, vizavi de Dubai Mall. La câteva minute distanță se află Burj Khalifa, Fântâna Dubai, Souk Al Bahar, Opera Dubai, Centrul Financiar Internațional Dubai și strada Sheikh Zayed Road.

Cele mai apropiate centre comerciale de Elegance Tower sunt The Dubai Mall (2 minute), Souk Al Bahar (5 minute), City Walk (10 minute), Box Park (15 minute), Oasis Mall (15 minute) și Mall of the Emirates ( 20 de minute).

Cele mai apropiate centre de sănătate de Elegance Tower sunt Mediclinic The Dubai Mall (5 minute), Emirates Hospital (8 minute), Medcare Hospital Al Safa (12 minute), Aster Clinic (20 minute) și Prime Medical Center (25 minute).

Hotelurile și apartamentele hoteliere cele mai apropiate de Elegance Tower sunt DAMAC Maison Mall Street (2 minute), The Address Fountain Views (4 minute), DAMAC Maison Canal Views (5 minute), DAMAC Maison Distinction (4 minute), Paramount Hotel Business Bay ( 5 minute), Manzil Downtown by Vida (6 minute) și Paramount Hotel Midtown (8 minute).

Școlile și creșele cele mai apropiate de Elegance Tower sunt Jumeirah International Nursery (5 minute), Safa British School (6 minute), Clarion School (8 minute), Hartland International School (10 minute) și The English College (15 minute).

Aeroportul Internațional Dubai este la 20 de minute de mers cu mașina de Elegance Tower.
Când va fi pe deplin operațional, Aeroportul Internațional Al Maktoum va fi la 35 de minute de mers cu mașina.

Solicitați o ofertă de preț pentru apartamente de lux în Chic Tower - Dubai​

  Alt proiect care vă poate interesa:

  Aykon City - Tower B

  Apartamente de lux în centrul orașului Dubai la prețuri începând de la 170.000 euro