Damac Bay by Cavalli

750.000 EUR

Preț de pornire

1, 2 & 3 dormitoare

Unități disponibile

20/60/20

Plan simplu de plată

2026

Finalizare

Apartamente de lux la malul mării de la DAMAC și Cavalli în portul Dubai la prețuri începând de la 750.000 euro

Un nou proiect rezidențial ultra-lux la malul apei, sub emblema Cavalli, este planificat să apară în zona în curs de dezvoltare a portului Dubai. Creatorul clădirii este DAMAC Properties, un dezvoltator important din Emirate, cunoscut pentru proiecte precum DAMAC Lagoons, Cavalli Couture și Elegance Tower.

DAMAC Bay este un proiect premium pe malul apei, marca Cavalli, care va fi amplasat în zona în curs de dezvoltare a portului Dubai. Datorită poziției zonei la intersecția dintre emblematicele Palm Jumeirah și Bluewaters, rezidenții apartamentelor de lux de pe malul mării vor ajunge cu ușurință la atracții renumite din Dubai, precum Jumeirah Beach, Ain Dubai și multe altele.

Exteriorul impresionant al proiectului Damac Bay by Cavalli

Interioare superbe de Cavalli

 • Interioare de Cavalli
 • Piscine infinite
 • Reședințe mobilate
 • CCTV 24/7

DAMAC Bay by Cavalli în portul Dubai

Trăiește viața la malul mării

Viitorii rezidenți ai DAMAC Bay vor putea alege o unitate din apartamente cu 1-3 dormitoare, cu o suprafață de la 72 mp și vedere la Dubai Marina, Golful Arabic, Ain Dubai și zonele învecinate. Unitățile de lux vor ocupa 30 de etaje, în timp ce 8 etaje vor fi dedicate reședințelor ultra-lux.
Trei turnuri vor fi conectate printr-un podium și o grădină la înălțime. Pe podiumul clădirii va fi amplasată o piscină, iar rezidenților li se va oferi acces direct la plajă și promenadă. Deoarece proiectul va fi marcat de Cavalli, ocupanților li se vor oferi și mai multe facilități premium viitoare, permițându-le să experimenteze un stil de viață armonios într-una dintre zonele căutate ale emiratului.
Achiziționarea unei unități rezidențiale în dezvoltare este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aibă acces la facilități premium situate chiar pe teritoriul său, precum și la servicii premium marca Cavalli. Mai mult, devenirea proprietarului unei proprietăți în DAMAC Bay by Cavalli vă va permite dvs. și familia dvs. să solicitați o viză de aur de 10 ani și să rămâneți în Emiratele Arabe Unite fără nicio limită de timp.

Couture de Roberto Cavalli vine în portul Dubai

DAMAC Bay se lăudă cu o locație strategică în Dubai Harbour, o zonă în curs de dezvoltare, situată la 10 minute de mers cu mașina de Dubai Marina.
Durata călătoriei către centrul orașului Dubai și Business Bay va dura mai puțin de jumătate de oră, iar Aeroportul Internațional Dubai va fi accesibil în 30 de minute.
Mai multe restaurante și cafenele vor fi ușor accesibile din DAMAC Bay, inclusiv Fish Beach Taverna, The Beach Bar & Grill by Mauro Colagreco, Cafe Society Dubai, ILLAGO by Chef Andrea și Taqado Mexican Kitchen.
În ceea ce privește cumpărăturile, locuitorii din DAMAC Bay by Cavalli ar putea fi interesați de Dubai Marina Mall, cu magazine de vânzare cu amănuntul, restaurante, activități și distracții pentru familii, Nakheel Mall cu peste 140 de magazine, 30 de opțiuni de luat masa, Trampo Extreme, VOX Cinemas și The Walk JBR, care atrage rezidenți și turiști care doresc să se bucure de promenade de-a lungul buticurilor și opțiunilor de luat masa.
 • 20 de minute până în centrul orașului Dubai
 • 10 minute până la Dubai Marina
 • 30 de minute până la aeroportul DXB
 • 35 de minute până la aeroportul DWC

Plan de plată

20%

la rezervare

60%

în construcție

20%

la finalizare

Solicitați o ofertă de preț pentru apartamente de lux în Damac Bay - Dubai

  Alt proiect care vă poate interesa:

  Safa One

  Apartamente de lux de Grisogono într-o insulă tropicală urbană în Dubai la prețuri începând de la 390.000 euro