Safa One

390.000 EUR

Preț de pornire

1, 2 & 3 dormitoare

Unități disponibile

75/25

Plan simplu de plată

Proiect nou

Lansat recent

Apartamente de lux de Grisogono într-o insulă tropicală urbană în Dubai la prețuri începând de la 390.000 euro

DAMAC Safa One este un paradis tropical cu deschideri luxoase către priveliști uluitoare, cât vezi cu ochii. Fie că alegeți rafinamentul unui apartament cu 1 dormitor în Turnul B sau o suită ultra luxoasă cu 2 sau 3 dormitoare cu piscină personală, Safa One stabilește un nou standard de excelență în rafinament.

Opulența, exuberanța și atitudinea înaltă a vieții de lux găsesc o casă splendidă printre terasele luxuriante de grădină de la fiecare nivel, creând o minune arhitecturală care reimaginează natura cu finețe artistică.

Exteriorul impresionant al proiectului Safa One

Interioare superbe de Grisogono

 • Centru de fitness și sală de sport
 • Piscine infinite
 • Reședințe mobilate
 • CCTV 24/7

Safa One de GRISOGONO - "Natura Luxului"

un proiect unic cu turnuri gemene

Designul arhitectural reproduce o capodopera de colier creat de Fawaz Gruosi, fondatorul de GRISOGONO. Nuanța profundă, regală, de verde smarald, este o semnătură unică pentru design și turn, ce aduce o identitate aparte acestor clădiri.
Cu un design care rezonează cu pulsul bijutierului elvețian de GRISOGONO, proiectul este situat la marginea Parcului Safa, cu priveliști incomparabile către Canalul Dubai pe de o parte și la bulevardul plin de viață Sheikh Zayed Road pe de altă parte.
În simbioză cu verdeața vecină a Parcului Safa, clădirea va fi împletită cu natura, ridicându-se odată cu turnul pentru a culmina în ceea ce va fi o bijuterie de grădină tropicală. Proiectul va avea două turnuri cu etaje de lux și super-lux. Răspândite peste turnuri vor fi grădini suspendate, valorificând esența naturii de la nivelul solului. La bază, rezidenții vor avea un gust al vieții tropicale însorite, cu o plajă artificială, o piscină și o zonă pentru copii în mijlocul plantelor bogate și verzi.
 • 10 minute de Dubai Mall
 • 15 minute până la Dubai Marina
 • 15 minute până la aeroportul DXB
 • 35 minute până la aeroportul DWC
Locația centrală a Safa One vă permite să admirați priveliștile uluitoare ale Parcului Safa, Insulele World și Insula Bulgari de o parte și priveliști uluitoare spre Burj Al Arab, Palm Jumeirah și Atlantis pe de altă parte.
Influențe sofisticate din casa lui de GRISOGONO adaugă glamour stilului de viață înalt, amestecate în confort cu natura și verdeața. Suntem încântați de acest concept unic și suntem încrezători că mulți vor rezona cu farmecul și caracterul turnului”, a declarat Niall McLoughlin, Senior Vice President la DAMAC.
Proiectul va avea două turnuri cu etaje de lux și super-lux. Răspândite peste turnuri vor fi grădini suspendate, valorificând esența naturii de la nivelul solului. La coroana Turnului A, cel mai înalt dintre ambele turnuri, rezidenții și oaspeții se pot minuna de o insulă tropicală urbană cu cascade în cascadă, plante abundente, precum și sunetele și priveliștile păsărilor exotice.

Solicitați o ofertă de preț pentru apartamente de lux în Safa One - Dubai

  Alt proiect care vă poate interesa:

  Cavalli Tower

  Apartamente de lux cu vedere la plajă și palmieri de vânzare în Cavalli Tower Marina Dubai la prețuri începând de la 6.494.000 EUR