Safa Two

230.000 EUR

Preț de pornire

1, 2 & 3 dormitoare

Unități disponibile

5 ani

Plan simplu de plată

Turnul B

Extindere în curs

Apartamente de lux de Grisogono cu tema prețioasei pietre de rubin în Dubai la prețuri începând de la 390.000 euro

Pregătit să devină un reper superb în zona râvnită Al Safa, Safa Two va fi o clădire rezidențială de lux cu 83 de etaje, creată de DAMAC Properties în parteneriat cu brandul emblematic de bijuterii de GRISOGONO. Dezvoltarea clădirii cu un concept arhitectural distinctiv, care va combina fluiditatea și elementele futuriste a fost lansată în Q2 2022.

Safa Two va avea un gol în mijlocul fațadei sale, unde o piatră prețioasă rubin unică, alături de un spectacol cu laser, vor străluci pe Sheikh Zayed Road. Urmând tema senzațională a prețioasi pietre de Rubin, marea intrare a turnului va fi marcată de o perdea de diamant la exterior și elemente de rubin la interior.

Exteriorul impresionant al proiectului Safa Two

Interioare superbe de Grisogono

 • Centru de fitness și sală de sport
 • Piscine infinite
 • Reședințe mobilate
 • CCTV 24/7

Safa Two de GRISOGONO - "Rubinul din Dubai"

un proiect unic de Grisogono

Pentru confortul maxim al proprietarilor de apartamente, Safa One și Safa Two vor fi conectate în partea de sus printr-o cabină electrică, care va avea vedere la Sheikh Zayed Road.
În plus, rezidenții vor fi tratați cu o vedere panoramică senzațională de 360 de grade a Dubaiului pe o punte de margine care înconjoară partea de sus a clădirii. Între timp, în inima turnului va fi o piscină infinită plutitoare cu o suprafață de diamant care va străluci noaptea. Nu uităm de un tobogan de sticlă și de o pădure de ceață unică, cu efecte de iluminare roșie, completate de locații și alei de F&B. Pe lângă cele de mai sus, pentru a oferi experiențe de vârf asemănătoare stațiunii, Safa Two va găzdui un total de 4 piscine inspirate de plajă.
În ceea ce privește proprietățile de vânzare, mult așteptatul turn va oferi o colecție exclusivă de garsoniere și apartamente cu opțiuni de amenajare cu 1-3 dormitoare. Suprafața totală estimată a apartamentelor variază de la 38 la 140 mp.
Potențialii investitori imobiliari vor fi dornici să afle că o caracteristică cheie a uimitoarelor apartamente Safa Two este că pot fi modificate pentru un spațiu de locuit mai personalizat. Un pat de perete va permite ca dormitorul dvs. să fie transformat într-un birou, în timp ce barele glisante, alături de o oglindă despărțitoare de lângă bucătărie, vor facilita transformarea unui living într-o zonă de petrecere de dimensiuni generoase.

Amplasare

După cum am menționat mai devreme, Safa Two este construit vizavi de Safa One, în imediata apropiere a șoselei Al Hadiqa și a șoselei Sheikh Zayed.
Locația sa centrală va permite proprietarilor de case să ajungă în unele dintre cele mai căutate zone din Dubai în maximum 10 minute, cum ar fi Downtown Dubai, Jumeirah și Business Bay. În același timp, este de remarcat faptul că infrastructura de transport public din zona înconjurătoare este încă în curs de dezvoltare, prin urmare, se recomandă deplasarea cu vehiculul privat.
Safa Two va oferi acces ușor la Safa Park, care este unul dintre cele mai populare locuri de recreere din Dubai. Acestea fiind spuse, acest parc are o zonă mare pentru copii, bărci de turism, terenuri de volei și baschet, terenuri de fotbal, zone de grătar și multe altele.
La 15 minute de mers cu mașina de proiectul de dezvoltare, există o mulțime de magazine alimentare, facilități academice, instituții medicale și multe altele, care vor facilita rutina zilnică a rezidenților Safa Two. Aceste facilități pot fi găsite alături:
 • Sucursala HSBC Jumeirah
 • Choithrams Al Wasl
 • Piața organică
 • Prime Medical Center
 • Spitalul Medcare Al Safa
 • Creșa Great Minds
 • Şcoala privată JSS
 • Liceul Al Safa
 • Prime Medical Center
 • Biblioteca de artă și design

Avantaj economic

Safa Two este un proiect de liberă proprietate, care oferă o oportunitate unică cumpărătorilor de toate naționalitățile de a locui într-unul dintre cele mai vechi și mai prestigioase cartiere din Dubai.

După ce ați achiziționat o proprietate, veți putea să o revindeți la un cost mai mare în fazele finale de construcție sau la finalizare, deoarece valoarea capitalului acesteia este garantată să crească. De asemenea, vă puteți închiria apartamentul prin schema de administrare a proprietății și puteți beneficia de un venit pasiv. Prețul de închiriere de pornire pentru un apartament cu 1 dormitor în Al Safa este de 54.000 AED (15.500 USD).

Odată ce Safa Two este gata pentru predare, veți putea obține o viză de investitor pe 3 ani în cadrul Programului Taskeen de către DLD. În acest caz, suma minimă necesară pentru a se califica pentru acest tip de viză este de 750.000 AED (205.000 USD) sau Golden Visa pentru 5 ani la o investiție de 2 milioane AED (545.000 USD) sau mai mult, iar viza poate fi reînnoită de mai multe ori.

Solicitați o ofertă de preț pentru apartamente de lux în Safa Two - Dubai

  Alt proiect care vă poate interesa:

  Safa One

  Apartamente de lux de Grisogono într-o insulă tropicală urbană în Dubai la prețuri începând de la 390.000 euro