Proiecte

Damac Bay by Cavalli

Apartamente de lux la malul mării de la DAMAC și Cavalli în portul Dubai la prețuri începând de la 750.000 euro

Un nou proiect rezidențial ultra-lux la malul apei, sub emblema Cavalli, este planificat să apară în zona în curs de dezvoltare a portului Dubai. Creatorul clădirii este DAMAC Properties, un dezvoltator important din Emirate, cunoscut pentru proiecte precum DAMAC Lagoons, Cavalli Couture și Elegance Tower.

Apartamente de lux Cavalli într-o pădure tropicală cu cascade în Dubai la prețuri începând de la 390.000 euro

Situat pe unul dintre ultimele terenuri disponibile de pe malul Dubai Water Canal, Cavalli Couture este un proiect ultra-lux cu 12 etaje realizată de una dintre cele mai importante companii imobiliare – DAMAC Properties, în colaborare cu emblematica casă de modă italiană Cavalli.

Apartamente cu design by Grisogono în Chic Tower Business Bay Dubai la prețuri începând de la 215.000 EUR

Pregătit să devină o bijuterie uimitoare a Business Bay, Chic Tower este un turn de lux cu 41 de etaje, creat în colaborare cu renumitul brand de bijuterii de GRISOGONO. Pentru un aspect distinctiv, acest zgârie-nori de ultimă generație va prezenta o cascadă de terase ondulate inspirate de valurile Canalului de apă din Dubai. Terasele vor coborî de pe un acoperiș în trepte, unde apa se va prelinge dintr-un bazin în altul.

Apartamente de lux cu vedere la plajă și palmieri de vânzare în Cavalli Tower Marina Dubai la prețuri de la 494.000 EUR

Înălțându-se prin marginea portului, cu vedere la Palm și conceput pentru a vă tăia respirația, Cavalli Tower este o capodopera arhitecturală pe 70 de etaje, exclusiv pentru cei puțini exigenți. Este un proiect unic în lume, cu vedere nonstop la Palm, Burj Al Arab și orizontul Marina și caracteristici acvatice de neegalat.

Apartamente de lux în centrul orașului Dubai la prețuri începând de la 490.000 euro

Cu un loc de mândrie în inima centrului orașului Dubai, Elegance Tower este o experiență rezidențială cu 26 de etaje, proiectată în comun de celebrul icon al modei – Zuhair Murad. Apartamentele cu 1 și 2 dormitoare sunt exemple de sofisticare urbană, cu finisaje de cea mai înaltă calitate și influențe de design semnătură.

Apartamente de lux cu servicii hoteliere pe Sheikh Zayed Road în Aykon City Tower B Dubai la prețuri începând de la 170.000 EUR

Ridicându-se de-a lungul șoselei Sheikh Zayed, cu vedere la Canalul Dubai, AYKON City – Turnul B vă deschide lumea către locuința de lux într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere din Dubai.
Apartamente de lux de Grisogono într-o insulă tropicală urbană în Dubai la prețuri începând de la 390.000 euro
DAMAC Safa One este un paradis tropical cu deschideri luxoase către priveliști uluitoare, cât vezi cu ochii. Fie că alegeți rafinamentul unui apartament cu 1 dormitor în Turnul B sau o suită ultra luxoasă cu 2 sau 3 dormitoare cu piscină personală, Safa One stabilește un nou standard de excelență în rafinament.
Apartamente de lux de Grisogono cu tema prețioasei pietre de rubin în Dubai la prețuri începând de la 390.000 euro​
Pregătit să devină un reper superb în zona râvnită Al Safa, Safa Two va fi o clădire rezidențială de lux cu 83 de etaje, creată de DAMAC Properties în parteneriat cu brandul emblematic de bijuterii de GRISOGONO. Dezvoltarea clădirii cu un concept arhitectural distinctiv, care va combina fluiditatea și elementele futuriste a fost lansată în Q2 2022.​